Vyhodnocení Mělnického poháru 2013- MUŽI

02.10.2013 13:39

Po půl roce nám zase přišel konec sezony mělnického poháru a s ní i výsledky. Bohužel se letos stále soutěže bodovaly pouze u mužských družstev a pouze u těch, které se zúčastnily okresního kola v půli května na Mělníku. 

Družstvo Želízy muži nakonec skončilo na čtvrtém místě s velkým odstupem pouhých 21 bodů. První skončilo samozřejmě družstvo Střem s 60 body, které se zúčastnilo všech závodů kromě jednoho z 13 konaných (Tuhaň se jako 14. závod nekonala z důvodu povodní). Na druhém místě excelovalo družstvo Cítov, které bylo dokonce na všech závodech! Výsledky bohužel nebyly tak úžasné jako u družstva Střem, a nakonec získali 56 bodů.

Na třetím místě už s lehkým odstupem (celkem získalo 45 bodů) skončilo družstvo Dolní Beřkovice. 

Celkem tedy bylo bodováno osm družstev (dle oficiálních výsledků OSH Mělník celkem devět, jelikož družstvo SDH Kly se zúčastnilo okresního kola, bohužel ani tam nezískalo žádné body), proto bychom mohli říci, že naši muži skončili přesně v půlce bodovaných týmů. Rozhodně jim uškodilo, že se účastnili POUZE 6 závodů a byť se jim dařilo a vždy byli na bodovaných místech, bohužel svou sezonu nedokončili. 

V příštím díle se podíváme na výsledky ženských družstev i jak by pořadí vypadalo, pokud by měly ženy stejné podmínky a stejné bodování jako kategorie mužů.