Víkend plný hasičů

04.09.2014 10:32

Nadcházející víkend 6. a 7. 9. nás čeká plno soutěží a bude jen velmi těžké si vybrat!

V sobotu se koná další závod Mělnického poháru, tentokrát v Konětopech. Zdejší soutěž je tradičně obohacena o štafety 4x100m a začíná už od 9. hodin. Jedná se dokonce už o 22. a 16. ročník.

Na sobotu se nedočkavě těšili všichni příznivci TFA soutěží. Od devíti hodin začíná na pražském Pankráci Iron Fireman, neboli železný hasič. Soutěž by se měla konat až do čtvrté hodiny odpolední. Celkem je přihlášeno téměř 100 závodníků, na celou startovní listinu se můžete podívat zde. Pokud máte TFA rádi, rozhodně si závod nenechte ujít!

Abychom se vrátili k požárnímu útoku, v sobotu i v neděli probíhají závody Krušnohorské ligy, v sobotu v Předoníně, v neděli v Postoloprtech. Rozhodně půjde o zajímavé události, výsledková tabulka je dost těsná a na předních místech spolu bojují SDH Slavětín, SDH Jimlín, Renmotor Jinolice, PS Předonín a další. Oba závody začínají v 10 hodin. I ze jmen družstev znalí vědí, že se jedná o kvalitní družstva, umisťující se na extralize, takže se je na co dívat, případně s kým soupeřit! Na některé závody se můžete podívat zdepod článkem je letošní video SDH Slavětín z extraligy v Radimovicích. A Renmotor Jinolice pravděpodobně není třeba představovat.

maxresdefault.jpg (1280×720)

V sobotu se poblíž konají ještě soutěže v Dnebohu (okres Mladá Boleslav) v rámci Jizerské ligy, v Namnicích v okrese Příbram, V Bystřici v okrese Benešov a v neděli v Bezděkově pod Třemšínem v okrese Příbram v rámci západočeské hasičské ligy.

Pokud byste měli chuť na noční soutěž, jedna se koná v blízkosti v Kosořicích v okrese Mladá Boleslav. Skvělým nápadem je jedno kolo na nástřikové terče a druhé kolo na sklopné! Podrobnosti a telefon pro přihlášení zde

Tak co, už víte, kam vyrazit? Podělte se o názory v diskuzi pod článkem!