Příprava na sezonu a věž

12.02.2014 14:14

Po dlouhé zimě by bylo dobré se před závody trochu rozhýbat a vyzkoušet, jak funguje technika, jak fungují svaly a kolektiv. Proto se v Kostelci u Heřmanova Městce (okres Chrudim, pod Pardubicemi, krásně a rychle se tam dá dostat z Prahy po dálnici na Hradec Králové, případně přes Kutnou Horu) koná o víkendu 12. a 13. dubna hasičské soustředění v areálu bývalých kasáren.

Jedná se o požární útoky ze dvou plat na 2B i 3B, na nástřikové i sklopné terče, zkrátka družstva si budou moci vyzkoušet všechno, co potřebují. Navíc se večer koná diskotéka. K dispozici je 20 míst na přespání, jinak zabalit stany, karimatky a spacáky a vyrážíme!

Přihlásit se jde u Lukáše Mazury (FB nebo číslo 608509900) 

 

A komu by se nechtělo se ještě hýbat, nebo by bylo příliš chladné počasí, nebo si naopak chtěl vyzkoušet extremní zátěž, v Domažlicích se koná 12.4. výstup na Domažlickou věž. Soutěž začíná v 9:30 a je rozdělena do dvou kategorií- muži do 30 a nad 30 let.

Výstup probíhá s dýchacím přístrojem v PS a s hadicí C v ruce. 

Pro přihlášení je nutné uhradit 100 korun a případně neotálejte- do soutěže bude zařazeno jen 100 nejrychlejších! Mimo to je soutěž zařazena do Šumavské TFA ligy a samozřejmě není vyhlašována pro ženy!